2 x Festival, Gratis Øl Og Rafleturnering

Karaoke På Waxies

Hver onsdag er der Karaoke på Waxies. Hvis du synger godt, eller bare godt kan lide at være til grin, kan du kigge forbi til en hyggelig og underholdende aften. Arrangementet starter kl 23.

Hjemmeside – Waxies.dk

Tænkeboks På Ingen Dikkedar Bar

Torsdag starter en ny sæson af tænkeboks på Ingen Dikkedar Bar. I Rafleturneringen kan du vinde en kasse øl og andre lækre sager. Turneringen starter kl. 19.45.

Hjemmeside – Facebook

Gratis Øl På Meatpackers

Fredag byder Meatpackers folk velkommen tilbage fra ferie med gratis øl.
De første 100 mennesker der checker ind på Facebook, får en gratis Heineken. Dørene åbnes kl. 20.

Hjemmeside – Facebook

Oh Land På Atlas

Fredag kan du opleve den danske, men også internationalt roste sanger Oh Land på Atlas.
Dørene åbnes kl. 20 og billetter koster 210 kr.

Hjemmeside – Voxhall.dk

Stella Polaris I Botanisk Have

Lørdag løber den elektroniske musikfestival Stella Polaris af stabelen. Det foregår i botanisk have fra 12-21 og det koster ikke noget at komme ind. Det er ikke het klarlagt hvilke kunstnere der kommer i hvilke byer, men se programmet der opdateres, eller hent App’en.
Train holder Stella Polaris efterfest kl 23. med bla. Lulu Rouge og Jean Von Baden. Det koster 60 kr og du skal være 21 år for at komme ind.

Hjemmeside – Stella-polaris.dk

Danmarks Grimmeste Festival I Brabrand

Torsdag til lørdag er der festival i Brabrand. Skanderborg festivals modpol Grimfest byder på Flødeklinikken, Tako Lako, The Floor Is Made Of Lava og mange flere.
I år har festivalen 10 års jubilæum så hvis du ikke har været afsted endnu, er i år et godt tidspunkt.
Hvis du vil have adgang til musik og campingpladsen i alle 3 dage, koster det 495 kr. Det er også muligt at købe dagsbillet for 200 kr torsdag eller 250 kr fredag og lørdag.

Hjemmeside – Grimfest.dk

Loppemarked I Metropol På Trøjborg

Lørdag til søndag åbner biografen på Trøjborg til loppemarked. Loppemarkedet er fra 10 – 14 begge dag og det er nok en god ide at tage kontanter med. Det koster ikke noget at komme ind og du har mulighed for at købe kaffe og kage.

English Breakfast På Golden Lion

Intet lindrer tømmermænd som en gang engelsk morgenmad. Hvis du har været både til Stella Polaris og Grimfest,  kan du have brug for en omgang fedtet mad.
Hver søndag fra 12-14 serverer Golden Lion english breakfast.

Hjemmeside – Thegoldenlion.dk