Aphril – Ny Ekslusiv Natklub I Aarhus

692

I dag d. 1. April åbner den nye ekslusive  natklub Aphril i de gamle slagterilokaler nede ved havnen. Baren er så ekslusiv at man skal have et kodeord for at komme ind. Heldigvis har Bar I Aarhus fået tiltusket sig kodeordet. Så når du skal ind skal du sige kodeordet RANSLIRPA.
Da Aphril er så ekslusiv som den er, koster det normalt 500 kr at komme ind, men hvis du liker Bariaarhus på Facebook, og viser det til de tyknakkede dørmænd, kan du komme gratis ind.
Natklubben er 3 etager. Øverst er der lounge stemning. På anden sal er der skum fest hele natten lang. Og i stuen spiller de bedste dj’s fra hele verden.
I aften på åbningsdagen er DJ Tiesto fløjet ind for at underholde gæsterne. Der går også forlydender om at Paris Hilton har hørt om natklubben og måske dukker op. Derudover kommer der prominente kendte mennesker fra Aarhus som Lotte Heise, Flemming Fadøl og Aarhus Biskop Kjeld Holm.
Dørene åbnes i aften kl. 21.33. Kom i god tid, da der bliver sort af mennesker. Så tag dit Rolex ur på og Gucci taske med, for i aften bliver det ekslusivt. Vær der eller vær en firkant.

Ha en rigtig god første april

Åbningstider

Fredag – Lørdag 22.21 – 04.43

Hjemmeside – www.aphril.dk