Bernhardt

5964
Bernhardt

Bernhardt er en nyere natklub med store ambitioner. Natklubben ligger i kælderen og er nabo til Thorups Kælder.

Bernhardts vision er at lave en hyggelig fest hvor der er plads til alle. Der er brugt mange kræfter og penge på at lave den gamle bankboks, som lokalerne har overtaget, til en cool natklub hvor der er kælet for detaljerne. Jeg har ladet mig fortælle (men glemt at tjekke det selv) at spejlene ude på toiletterne bliver lysdæmpet jo længere ud på aftenen man kommer. Så hvis man har fået et par drinks for meget, kan man ikke se hvor slem man ser ud. Hvilket jo er ret smart for selvtilliden hvis man skal ud og score. Jeg ved dog ikke om det passer.
På Bernhardts koster entreen 50 kr. Dog er der gratis entre om fredagen indtil kl. 01. Der er en aldersgrænse på 20 år om fredagen og 22 om lørdagen. Der kan være en del kø udenfor, men hvis i er flere, kan i booke et bord, slippe for køen og entre. Det kræver dog at man køber for min. 1500 kr
Natklubben tilbyder af og til forskellige former for spiritus til billige penge. I skrivende stund kører de med et tilbud på en flaske Bacardi med en kande Cola til 400 kr.
Derudover får du en Royal øl for 25 kr, drinks til 35 kr, Cocktails for 70 kr og fisk til 15 kr.

På Bernhardts må du i princippet komme i hvilket som helst outfit, så længe du ikke har store sølv eller guld kæder eller tatoveringer på hals eller i ansigt. Dog virker det som om de besøgende på Bernhardts godt kan lide at gøre lidt ud af sig selv og blive set. Men da natklubbens koncept er at der skal være plads til alle, burde det ikke være problem hvis man ikke er overdressed.

Bonusinfo – Da natklubben ligger lige ved siden af Thorups Kælder og man skal ind af samme indgang for at komme ned til begge steder, kan man bare sige til dørvagterne at man skal på Thorups og dermed slippe for køen. Jeg ved dog ikke om Bernhardts har gjort noget for at man ikke kan snyde siden jeg var der. Men siden der er kø, må Bernhardts gæster være meget ærlige, eller også har natklubben et trick, der gør at de nede ved indgangen kan se at man er kommet gennem køen udenfor.

Åbningstider

Fredag – Lørdag 00 – 05

Hjemmeside – bernhardt-aarhus.dk

Tlf – 22 40 56 40

 

Lignende artikler

Oops Aarhus

2018
Frederiks bar aarhus

5113