Blue Moon Party, Kaffekursus Og Langt Skæg

780
blue moon party

Blue Moon party På Ingen Dikkedar Bar

Fredag skifter Ingen Dikkedar Bar farve fra sin varme glød til en kølig og forførende blå i månens tegn.
Hele natten kører baren med gode priser i baren. Du kan køb 1 X vodka m. Booster Blue for 30 kr, 2 X vodka m. Booster Blue for 50 kr og
4 X Tempt Blue Desire for 120 kr. før kl. 22 er der dobbelt op på alle sjusser, drinks og daiquiris.
Mellem 23 – 02 kommer der booster stewardesser og dansere forbi. Derudover vil der være blå merchandise, smagsprøver og halvfemser fest.

Hjemmeside – Facebook.com

Second Hand Bazar

Lørdag fra kl. 12, holder studenterhuset second hand bazar med 25 stande. Det koster ikke noget at komme ind, men hvis du selv ønsker en stand, koster det 175 kr eller 100 kr hvis du er medlem.

Hjemmeside – Studenterhusaarhus.dk

Langt Skæg Fødselsdag På Den Sidste

Lørdag fejrer Café Paradis at deres koncept Langt Skæg fylder to år. Det fejrer de med at invitere en masse dygtige DJ’s til caféen.
Du kan bla. opleve Pete Oak, Milán & Bastian, Grelck og Club Dish mfl.
Entre koster 30 kr og festen starter kl. 20

Hjemmeside – Facebook.com

Lørdags Buffet På Peter Gift

Hver lørdag mellem 12 – 15 er der buffet på Peter Gift. Så hvis du er til mormor mad med sild, frikadeller, leverpostej og tarteletter med en øl eller snaps som sidevogn, er Peter Gift stedet at befinde sig på en lørdag.

Hjemmeside – Petergift.dk

Kaffe Kursus På Viby Bibliotek

Lørdag kan du komme på kaffe kursus på Viby bibliotek. Her vil indehaveren af Great Coffe baristaen Søren Stiller Markussen holde foredrag om hvordan du brygger verdens bedste kaffe derhjemme. Foredraget koster 25 kr og der vil være smagsprøver under foredraget.

Hjemmeside – Aakb.dk

Bytte Marked På Godsbanen

Lørdag mellem kl. 10 – 15 er der byttemarked på Godsbanen. Hvis du har nogle ting du ikke bruger mere, men som du mener kan have værdi for andre, kan du kigge forbi og se om du kan bytte noget af det til andre ting der er mere værdifuld for dig.
Arrangementet er i den rå hal ved indgang C og det er gratis. Godbanen serverer gratis kaffe og der kommer DJ’s fra Culture Works og spiller.

Hjemmeside – Godsbanen.dk