Classic Race, Techno, Ibens Og Melodi Grandprix

636

Classic Race Ved Tangkrogen

Fredag til søndag afholdes der Classic Race ved Tangkrogen. Arrangementet er noget for stort set alle mænd.
Til Classic Race, kan du se en masse flotte historiske sportsvogne fra både Italien, England og Tyskland. Du kan selvfølgelig også se mange af bilerne i action. Sidste år indførtes der også formel 1. Så hvis du ikke råd til at tage til Le Mans, kan du smutte forbi Tangkrogen.
Du kan også få din drøm opfyldt og få en tur i en Porsche eller Ferrari. Det koster mellem 500 – 750 kr.
Hvis du er royalist, kan du måske også få et glimt af Jokke.
Arrangementet koster fra 250 kr til 750 kr alt efter om du skal være der hele weekenden, eller om du skal stå på tribunerne.

Hjemmeside – Craa.dk

Techno Fest På V58

Fredag holdes der techno fest på V58. Under navnet Klub Raven, holder V58 technofest hvor FLIP der er en eftertragtet DJ, kommer og vælter huset.
Det koster 50 kr at komme ind.
Det koster 30 kr. Aldersgrænsen er 18 år.

Hjemmeside – Facebook

Reggae Fest På Voxhall

Fredag kommer en af Jamaicas største Reggae stjerner til Voxhall. Everton Blender startede sin karriere tilbage i halvfjerdserne hvor han deltog i amatør konkurrencer på Bohemia Club i Kingston. Dog var det først i halvfemserne han slog igennem i resten af verdenen.
Det koster 250 kr at komme til koncerten. Dørene åbner kl. 20 og koncerten starter kl. 21.

Hjemmeside – Voxhall.dk

Elektronisk På Atlas

Lørdag gæster LA produceren Nosaj Thing Atlas. Nosaj Thing startede allerede som 12 årig med at lave musik. Musikere både indenfor indie og hip hop miljøet bruger hans toner til deres egen musik.
Dørene åbner kl. 20 og koncerten starter kl. 21. Det koster 140 kr at komme ind.

Hjemmeside – Voxhall.dk

Ibens På Headquarters

Tro det eller ej, men Ibens er blevet gendannet. Lørdag spiller de på Headquarters. Bandet blev småpopulært med deres sang “jeg savner min blå cykel”. Nu har de udgivet albummet Halvelektronisk som de spiller sangene fra på lørdag og mon ikke også der bliver tid til “jeg savner min blå cykel”

Hjemmeside – Hqhq.dk

Melodi Grand Prix I Studenterhuset

Lørdag afholdes der Melodi Grand Prix på Studenterhuset. Eller dvs. det afholdes i Malmø, men du kan følge showet på storskærm i studenterhuset sammen med en masse andre.
Dørene åbnes kl 20 og arrangementet er gratis.

Hjemmeside – Studenterhusaarhus.dk