Den Bedste Kaffe i Aarhus

9105
Den bedste kaffe i Aarhus

Selvom denne blog mest omhandler nattelivet i Aarhus, er det også værd at nævne hvor man får den bedste kaffe i Aarhus. Baresso står ikke på listen. Du kan se hvor kaffebarene ligger på kortet forneden.

Sigfreds Kaffebar

Sigfreds Kaffebar er nok den ældste og mest kendte Kaffebar i Aarhus. Kaffebaren startede på strøget, men har nu udvidet forretningen med to andre kaffebarer. En i boghandlen der også ligger på strøget og den seneste kaffebar der ligger inde i en baggård mellem Guldsmedegade og Badstuegade.

På Sigfreds Kaffebar gør de en ære i at servere brilliant kaffe og det er tydeligt at se at de ansatte ikke bare er der for at fordrive tiden, mens de venter på at blive færdige med studiet. De brænder for det og  går ikke af vejen for at guide dig til at lave god kaffe derhjemme også.
Sigfreds Kaffebar er gode til at lave en kop kaffe til en perfekt temperatur så kaffen hverken er for varm, eller for kold. Du kan købe et klippekort hvis du kommer der ofte og vil spare lidt penge på kaffen.

Hjemmeside – www.sigfreds.dk

Kaffe & Co – Go Kaffe På Trøjborg

Trøjborg har fået deres eget kaffe sted hvor man kan smutte ind efter en kop kaffe inden man går en tur nede i skoven. Det er tydeligt at ejerne ikke kun har lavet denne kaffebar for kun  at tjene penge, men også fordi de er meget passioneret omkring hele kaffe verdenen.
Udover at hente en Coffe to go, kan du også købe kaffe fra Afrika og Sydamerika til at lave derhjemme. Ejerene bag Kaffe & Co har selv besøgt nogle af de steder hvor kaffen er blevet lavet og uanset hvilken smag du har indenfor kaffe, kan de finde den der passer lige til dig.

Kaffe & Co har også en kaffeskole hvor du kan starte med at lave den perfekte sorte kop kaffe på det første kursus og et andet kursus hvor du kan lære at lave Espresso og steame mælk.

Hjemmeside – www.kaffeogco.dk

Great Coffe

I en baggård i Klostergade i den gamle chokolade fabriks lokaler, ligger Kaffebaren Great Coffe. Kaffebaren er startet af Barista Søren Stiller Markussen, der har vundet utallige priser i både danmark, europa og verdensmesterskabet.
Søren har tænkt sig at lære danskerne at drikke rigtig kaffe og når du er i kaffebaren kan du følge med i hvordan en rigtig kop kaffe bliver lavet og få en snak med en af verdens bedste baristaer om hvordan kaffe skal smage.
Great Coffee udbyder også kurser i hvordan du rister kaffe, laver latte med former i mælken og kurser for de øvede kaffe bryggere.

Hjemmeside – www.greatcoffee.dk

Street Coffee 

Street Coffee er en lille kaffebar der ligger på Frederiksbjerg og nu også har fået en kaffebar i Vestergade. Street Coffee er en lille hyggelig kaffebar hvor der spilles laid back musik og bliver kælet for kaffen. Om sommeren kan du sidde udenfor og nyde en kop kaffe i solen.

Hjemmeside – www.streetcoffee.dk 

 

Lignende artikler

cross café

1840