Det Sker I Aarhus – Mangfoldighed, Lydfestival og Simon Jul

526

Johnson På Train

Fredag får Train besøg af Aarhus drengen Johnson. Musikken er inspireret af gangster rap og Johnson tilføjer musikken et ironisk og jysk eller Aarhusiansk tvist. Koncerten starter 21.30 og det koster 95 kr at komme ind.
Hjemmeside – Train.dk

Kræmmermarked På Tangkrogen

Torsdag til søndag afholdes der kæmpe kræmmermarked på Tangkrogen.
Udover at kunne købe alt mulig skrammel, eller guld alt efter hvordan man ser på det, vil der også være en masse underholdning i musikteltet. Bla. kommer Peter & De Andre Kopier og De Glade Sømænd og spiller.
Hjemmeside – Tangkrogen.dk

Spor Festival

Torsdag til søndag afholdes der Spor Festival der er en festival i Aarhus for nutidig lyd og tonekunst. Festivalens mål er at formidle dansk og international lydkunst på allerhøjeste niveau. Festivalen foregår forskellige steder i byen som f.eks på det jyske musikkonservatorium, Kunsthal Aarhus, Spanien og hos Granhøj Dans.
Hjemmeside – Sporfestival.dk

Mejlgade For Mangfoldighed

Lørdag fejrer Mejlgade mangfoldigheden igen. Traditionen tro er hele gaden pakket med musik, mennesker fadøl og en masse arrangemeter rundt omkring. Mejlgade For Mangfoldighed startede i 2005 som en modreaktion mod en masse racistiske overfald der skete i området. Derfor besluttedes der at der skulle være en fest der fejrer mangfoldigheden.
Hjemmeside – Mejlgadeformangfoldighed.dk

Simon Jul I Studenterhuset

De fleste kender Simon Jul som han den sjove og tykke fra Banjos Likørstue, men Simon Jul er faktisk også en ret dygtig musiker. Lørdag gæster han Studenterhuset i Aarhus med hans eget band. Musikken er inspireret af Rn’b fra halvfemserne. Man kan spore kunstnere som R Kelly og Ginuwine i musikken.
Koncerten starter kl. 21 og det koster 110/130 kr at komme ind alt efter om du er medlem.
Hjemmeside – Studenterhusaarhus.dk