Det Sker I Aarhus – Rock, Elektro Og Kampen Om Det Gyldne Bækken

793

Wekkenden i Aarhus byder på kapsejlads og masser af koncerter.

Kapsejlads I Universitets Parken

Torsdag afholdes den årlige kapsejlads i Universitets Parken. Hvis du ikke kender konceptet, går det ud på at alle de forskellige studieretninger battler om at sejle hurtigst over søen i parken. Vinderen får det gyldne bækken.
Udover at sejle over søen, klæder de studerende sig også ud og laver deres eget tema for kapsejladsen. Der plejer at komme ekstremt mange i parken og der plejer at være kendte konferencier som Anders & Anders fra de sorte spejdere. Det plejer at være en rigtig underholdende dag, hvis altså vejret tillader det.
Ingen Dikkedar Bar fejrer dagen med kolde fadøl hele dagen til 20 kr. Derudover kører The Box tilbud med 2 drinks eller øl for en.

Se hvordan kapsejladsen afholdes på Youtube

Hjemmeside – www.facebook.com

Rangleklods På Train

Torsdag er der koncert på Train med bandet Rangleklods. Hvis du er til elektronisk blødt undergrunds musik, er koncerten værd at tage til. Forsangeren lyder faktisk uhyggeligt meget som forsangeren fra Coldplay.
Koncerten starter kl. 23 og det koster kun 40 kr at komme ind. Hør bandet på Youtube.

Hjemmeside – www.train.dk

The Floor Is Made Of Lava På Voxhall

Fredag spiller The Floor Is Made Of Lava på Voxhall. Bandet spiller festlig og flabet rock og koncerten vil være en perfekt opvarmning til en vild bytur. Bandet blev først kendt i 2007 med albummet All Juice No Fruit. Af en af bandets nyere populære sange, kan nævnes sangen All Outta Love.
Dørene åbnes kl. 20 og billetter koster 160 kr.

Kinky Rap på Atlas

Klam Fyr der er en del af bandet Suspekt kigger forbi Atlas. Så ved man at der er lagt op til lumre tekster pakket ind i velproduceret Rap. Klam Fyr får bla. besøg af  Bai-D + Jooks + Bachir + DJ ErDuDumEllerHvad M.fl.
Dørene åbnes kl. 21 og en billet koster 170 kr.

Hjemmeside – voxhall.dk

Go weekend. Husk at følge Bariaarhus.dk på Facebook eller Twitter for ugentlige updates.