Det Sker i Aarhus – Spot Festival, Fødselsdag, Marked og Salsa

811

Weekenden i Aarhus byder på Spot Festival, Marked i jægergårdsgade og Fødselsdag på Masken.

Spot Festival 2013

Fredag og lørdag løber Spot Festival 2013 af stabelen. Festivalen er stedet hvor upcoming bands, eller bands der er kendte kun i Danmark, kan blive set og signet af enten danske eller udenlandske pladeselskaber. Det var på Spot Festival at Raveonettes blev opdaget og derfor fik deres succes i udlandet. Så hvis du er interesseret i nyt musik, er der masser af mulighed for at opdage nye upcoming Bands. Af bands der optræder på festivalen, kan bla. nævnes Broken Beats, Lulu Ruge, Tako Lako og Den Sorte Skole.
Festivalen foregår primært omkring ridehuset, men der er også koncerter rundt omkring i byen. Train holder efterfest fredag med bla. Lucy Love. Det koster 60 kr at komme ind

Hjemmeside – Spotfestival.dk

Club Cameleon på Gyngen

Fredag besøger bandet Euro Latin Band Gyngen i Mejlgade. Kl. 20 spiller bandet op til dans med latino rytmer. Kl 21.30 er der danseundervisning hvor du kan lære at bevæge hofterne som en ægte latino/latina. Efter danse undervisningen spiller Dj’en salsa musik så du kan øve dine nye dansetrin. Det koster 100 kr at komme ind.

Hjemmeside – Gyngen.dk

18 Års Fødselsdag på Under Masken

Lørdag fejrer Under Masken at den har eksisteret i 18 år. Arrangementet starter kl. 13.30 hvor Hans Krull uddeler Krulprisen 2013.
Kl. 18 uddeles der kage og sandwich. Derudover der der live musik og DJ´s hele dagen. Ruby Sound slutter festen af.

Hjemmeside – Facebook

Markedsdag i Jægergårdsgade

Lørdag forvandles Jægergårdsgade til ét stort marked hvor bla. Emmerys afholder morgenbord med rundstykker til de 200 første mennesker.
Markedsdagen starter kl. 10 og beboerne i gaden sælger ud af deres ting. Udover det, er der også veteranbiler, modeshow og tombola.

Hjemmeside – Jaegergaardsgade.dk

Markedsdag På Træskibshavnen

Udover marked i Jærgergårdsgade, afholdes der også marked på træskibshavnen – Fiskerivej 32. Markedet afholdes lørdag 10 – 18 og søndag 10 – 16.