Double Rainbow Kakaobar – Kakao, Kultur og Kærlighed

6870
Double rainbow kakaobar

Double Rainbow Kakaobar er en relativ ny bar der ligger i det kreative område bag godsbanen der alt i alt minder om en blanding af Skanderborg Festival og Christania.
Kakaobar gør op med Café kulturen. Og istedet for at servere smart ass kaffe, kan du få lækker kakao. Også spædet op med Bailey hvis du ønsker det.
Kakaobar handler iflg. ejeren Lui Rosenkrantz Pedersen om Kakao, Kultur og Kærlighed.
Stedet skal gøre området bag godsbanen mere interessant for publikum. Baren byder på en masse kulturelle begivenheder i form af musik, mini festivaler og vilde fester.

Første gang jeg var på Kakaobar, var i forbindelse med Spot festival. Her var den vildeste fest i gang med DJ der spillede høj musik. Rummet ved siden af baren, minder lidt om et snedker værksted. Her står forskellige træ dimser som folk svingede sig i. I det hele taget hyggede alle gæsterne sig.

Double Rainbow Kakaobar er undergrund og et sted hvor de anderledes og kreative mennesker befinder sig godt. Så hvis du vil feste med sjove og anderledes mennesker om aftenen, eller bare hænge ud med noget kakao, eller noget godt mad om dagen, er Kakaobar stedet.

Åbningstider

Mandag – søndag 11 – 20. Iflg Facebook. Mener dog der er åbent længere når der afholdes arrangementer.

Hjemmeside – Facebook

Tlf – 60 76 35 34

 

Lignende artikler