Drik 10 fadøl, Mandeløb & When Saints Go Machine

xtreme mandehørm

Mike Tramp På Fatter Eskil

Mike Tramp har levet et interessant liv i overhalings banen. Han startede i bandet Mabel, der var med i melodi grand prix. Senere flyttede han til USA hvor han var med i White Lion og turnerede i hele verden.
Nu er han klar med albummet “Cobblestone Street” hvor han vender tilbage til starten. Nemlig Vesterbro hvor det hele staretde.
Hvis du ikke går op i Mike Tramps musik, så kan du i det mindste se ham for underholdningens skyld, for han er en excentrisk fætter.
Koncerten starter torsdag kl. 21 på Fatter Eskil og en billet koster 95 kr.

Hjemmeside –  Fattereskil.dk

When Saints Go Machine På Voxhall

Fredag gæster When Saints Go Machine Voxhall. Bandet spiller dansabel, eksplosiv og melankolsk elektropop og har i frontmand Nikolaj Manuel Vonsild én af landets mest spændende stemmer.
Dørene åbner kl. 20 og en billet koster 180 kr.

Hjemmeside – Voxhall.dk

Blauværk På Gyngen

Fredag spilles der poetisk bastard blues når bandet Blauværk besøger Gyngen.
Blauværks musik er iflg. dem selv lyden af poesi der mediterer på menneskets dulgte væsen med stædig opfindsomhed. Blauvaerks forsanger Jeppe Brøndum Hansen digter sine tekster med hudløs perfektion som det umulige mål hver gang. Sådan som poesi skal skrives.
Se mere info på bandets hjemmeside
Koncerten starter kl. 21.30 og koster 50 kr.

Hjemmeside – Gyngen.dk

Godsbanen Insightout

Fredag holder Godsbanen arrangementet Insightout. Arrangementet starter allerede kl 10. I løbet af dagen kan du opleve roller disko, parkour, psykedelisk rockkoncert, champagne foredrag og udendørs film visning. Så der er noget for enhver. Arrangementet er gratis.

Hjemmeside – Godsbanen.dk

Øl kort på Loco 3.0

Nu kan du købe et ølkort på Loco 3.0 for 300 kr. Du sparer 140 kr.

Hjemmeside – Facebook.com

Xtreme Mandeløb Ved Vilhelsmborg

Hvis du trænger til at blive udfordret og have det sjovt sammen med andre ligesindede mænd, skal du kigge ud til Vilhelmsborg lørdag, hvor der afholdes det årlige Xtreme mandeløb.
Udover at du bliver godt mudret til, vil der også være underholdning inden løbet med motorcykel opvisning og fremvisning af ATV’er efter løbet.
Når alle er kommet tilbage fra løb, er der fest med fælles spisning, tyroler piger og masser af øl. Festen slutter kl. 21.30, men hvis du ikke er helt udbrændt efter dagens strabadser, vil der være shuttle busser til Train hvor der er afterparty.
Prisen per person er 495 kr.

Hjemmeside – Mandehorm.dk

Hip Hop På Café Paradis

Lørdag er der live hip hop med Avec Paulo & DJ Cars10 på Café Paradis. Derudover er der fra kl. 20-23 sjusser for 35 kr, shots fo 15 kr og øl til 25 kr.

Hjemmeside – Facebook.com

Få dit navn i Baren på Guldhornene

Cafe Guldhornene har efterlignet Ingen Dikkedar Bar lidt og derfor indført at hvis man kan drikker 10 fad eller cider inden kl 22, kan man få et skilt med sit navn i baren.
Oveni får du også drikkevarene billigere. Derfor kan du få 10 fadøl for 24 kr per stk. og cider for 32 kr per stk.

Hjemmeside – Facebook.com