Heidis Bier Bar

3352
heidis bier bar

Heidis Bier Bar er en del af en kæde som også ligger i København, Odense Aalborg og Svendborg.

Konceptet i alle byer inklusiv Aarhus er at skabe en tysk oktober fest/after ski stemning. Og det må man sige Heidis Bier Bar gør skammeligt godt.
Det mandlige personale har de traditionelle lederhosen og hatten på. Og pigerne har kjolerne, fletningerne og kavalergang. Derudover bliver øllet serveret i det traditionelle øl glas. Dog ikke så stort som til oktoberfest. Musikken er Dj Ötzi, Den knaldrøde gummibåd osv. hvilket virker meget godt lige præcis her.

Baren er delt op i 3 etager. Der er ikke den vilde forskel på de tre etager. Dog er der et stor rygerum øverst hvor du også kan spille bordfodbold eller konkurrere i at slå søm i. I kælderen er der er et mindre rygerum. Der er en bar på hver sal.

Drikkevarer på Heidis

På væggene er der øltønder med taphaner som du kan bruge hvis du betaler for det naturligvis. Drikkevarer er generelt ikke billige på Heidis Bier Bar. En Ceres flaske øl koster 45 kr og en halv liter fadøl 55 kr. Breezers o. lign. koster også 55 kr. Se Drinkskort
Dog tager baren halv pris på nogle drikkevarer onsdag til Lørdag hvor du kan få en flaske sprut med vand for 400 og shots for 10 kr indtil kl. 24.

Arrangementer på Heidis

Heidis holder naturligvis oktober fest i starten af oktober. Derudover kan man også købe en billet hvis man ønsker at holde julefrokost i baren.

Generelt

På Heidis Bier Bar er minimums alderen 20 år og der står vagter i døren, så hvis du ser yngre ud end du er, skal du nok lige huske noget id. Det koster ikke noget at komme ind, men de er meget strikse med jakker som skal afleveres i garderoben. Dette koster 20 kr.

Heidis Bier Bar er som regel et sted man tager hen efter man har varmet op andre steder. Tag på Heidis hvis du kan lide og danse, snakke med folk og flirte. Der kan godt være kø udenfor baren.

Åbningstider

Onsdag – Lørdag 20-05

Hjemmeside – www.aarhus.heidisbierbar.dk

Tlf – 87 48 00 03

 

Lignende artikler

Cafe Svej

4278
Hunters pub

1923