Herr Bartels

2976
herr bartels

Herr Bartels er en gennemført og cool cocktail bar der kombinerer drinks og guldøl med rock og indie musik. Baren ligger ved åen i Aarhus, hvilket som regel betyder dyre øl og drinks, men Herr Bartels holder i modsætning til alle cafeerne en fair pris på deres drinks. Se Cocktail kortet.

Baren har en enkelt og minimalistisk stil med en bar der går gennem hele rummet. Så det er ikke svært at få fat i en bartender, selvom der altid er fuldt. Heldigvis bliver der kun lukket et vist antal mennesker ind, så selvom der er fyldt, er det ikke umuligt at være der.
Man må ikke ryge på Herr Bartels hvilket er rart da baren ikke er kæmpe og der ofte er fyldt op med mennesker. Men det er let at komme udenfor og ryge.
Til de kvindelige læsers information, er der kun mandlige bartendere på Herr Bartels.

Ejerne af cocktail baren har gang i mange projekter og derfor vil man også ofte se Herr Bartels repræsenteret ved forskellige lokale fester som f.eks Festugen og Northside Festival. Desuden bliver der afholdt fyraftens bar for firmaer som Vestas og Coop fredag og lørdage.
Derudover afholder baren også kurser i at lave cocktails.

Bonusinfo – På herretoilettet, kan man kigge ud på baren, mens man tisser.

Åbningstider

Onsdag-Fredag – 20-03
Lørdag – 20-05

Hjemmesidewww.herrbartels.dk

Tlf – 86 18 08 33

 

Lignende artikler

Pustervig

5984
Hekkenfeldt Aarhus

4277

1 COMMENT

  1. […] inspirerede bar Fidels, ligger skråt over for Herr Bartels på den anden side af åen. Ligesom Herr Bartels  er Fidels en Cocktailbar. Forskellen på de to er stilen. Fidels er i modsætning til Herr Bartels […]

     

Leave a Reply