Ingen Dikkedar Bar Aarhus

3078

Det ser ud til at der ved at ske en mindre revolution ved åen i Aarhus. Bodegaen startede med at byde på øl og shots til lave priser. Nu er der kommet en ny bar på samme side der også har gode tilbud. Baren hedder Ingen Dikkedar Bar.
Ingen Dikkedar Bar har haft en bar i Odense i mange år. Nu vil ejerne bag baren prøve det Aarhusianske bar miljø af og det ser ud til at det er en succes.
Ingen Dikkedar Bars særlige trademark er at man kan få sit eget stamglas i baren hvis man drikker ti fadøl på en aften. Konceptet kaldes DATO. Du skal drikke 10 fadøl på en aften for at sikre dig glasset, men der er du ikke sikret et glas for evigt. Hvert år skal du nemlig drikke 10 fadøl på en aften for at beholde det. Du får engraveret datoen hver gang du fornyer dit glas. Husk at hvis du en aften skal prøve at få dit glas, skal du have et armbånd oppe i baren, så personalet kan registrere at du har drukket ti glas. Baren i Odense har over 3900 glas, så Aarhus har langt endnu.

Ingen Dikkedar Bar

Ingen Dikkedar Bar er en bar med ikke så meget pis, som der står på deres Facebook side. Og det beskriver baren meget godt.
Baren er ét stort lokale, hvor der tidligere lå en ejendomsmægler. Der er en bar i hver side af lokalet, så det er meget let at få skænket en ny øl. I modsætning til Bodegaen er rummet stort og kvadratisk, hvilket gør at der er masser af plads.
I den ene side af baren, er der et lille rygerum og baren har naturligvis også bordfodbold. I bedste bodega stil, er der også spillemaskiner. Baren har også pladser udenfor, så du kan sidde der når det er godt vejr.
Da vi var på Dikkedar Bar, bemærkede vi at musikken var ekstrem forskellig. Den skiftede fra den mest hardcore musik, til blød pop ret ofte. Måske det er barens forsøg på at finde ud af hvad gæsterne kan lide af musik.
En fadøl koster 30 kr og du kan få drinks for 50 kr. Derudover kører baren med forskellige tilbud i form af Happy Hour mm.
Hvis du er til en sjov og hyggelig aften i selskab med mange forskellige type mennesker i en billig brandert, er ingen Dikkedar Bar Det perfekte sted.

Åbningstider

Tirsdag – Torsdag 14 – 02
Fredag – Lørdag 14 – 05

Hjemmeside – Ingendikkedarbar.dk

Tlf – 26 19 57 89

 

Lignende artikler

Oops Aarhus

1993
Frederiks bar aarhus

5086