Jazz, Sømændene Og Drikke DATO På Dikkedaren

1212
sømændende aarhus

Finurlig Dato På ingen Dikkedar Bar

Onsdag hedder datoen 11-12-13. Hvis du gerne vil have den lidt anderledes dato på dit ølkrus, kan du komme ned og drikke de 10 fadøl som det kræves for at få sit eget krus.
Pga. den specielle dato, har Dikkedaren sænket prisen på en fad til 20 kr mellem 12 – 18.
Efter kl. 18 koster fadøl 25 kr.

Hjemmeside – Facebook.dk

Koncerter På Headquarters

Fredag er der koncerter med hele 3 bands på Headquarters. Bandet Drön holder release party på deres nye skive. Bandet spiller hårdslående rock med inspiration fra 60’erne til i dag.
Udover Drön, spiller bandsene Fossils og The Railthin Brothers også denne aften.
Fossils er et band der spiller up tempo musik med inspiration fra punk og metal genren.
The Railthin Brothers er et koncept skabt af brødrene Kim Kiks og Bo Hjort Jeppesen der nok er bedst kendte fra bandet Powersolo. Hvis du aldrig har oplevet brødrene live, er du gået glip af noget. Forsangeren kan virkelig finde ud af at holde en fest og få publikum med sig.
Dørene åbner kl. 20 og entréen er gratis.

Hjemmeside – Hqhq.dk

Sømændene På Train

Fredag spiller Sømændende på Train. Koncerten er egentlig en del af et julearrangement, men det er også muligt at bare købe billet til selve koncerten.
Sømændene startede med at spille covernumre der passer til konceptet som f.eks Skibet Hedder Christianshavns Kanal. Bandet har siden skrevet deres egen sange.
Sømændenes musik rimer på fadøl og bandet kan sætte gang i enhver fest.
Koncerten starter kl. 22 og en billet koster 165 kr.

Hjemmeside – Train.dk

Fredagsbar På Fatter Eskil

Hver fredag mellem 16 – 21 er der fredagsbar hos Fatter Eskil. Her kan du få en fadøl for 25 kr. Derudover kan du få sjusser for 30 kr og shots for 10 kr. Hvis du bliver til efter kl. 21, har du gratis adgang til aftenens koncert. Du kan desuden få et Fatter Eskil kort gratis i baren, der giver dig 15% på alle dine køb.

Hjemmeside – Fattereskil.dk

En Sælgers Død På Godsbanen

Teater er bestemt ikke Bariaarhus’ specialiteter, men vi har ladet os fortælle at teaterstykket “En Sælgers Død” er en klassiker indenfor teaterstykker, så det skal vores brugere der er interesseret i teater ikke snydes for.
Fredag spiller teatergruppen stormen skuespillet på Godsbanen.
Forestillingen starter kl. 19.30 og billetter kan bestilles på 4091 1055 eller mail: sachaworld7@gmail.com. Du kan også få billetter ved indgangen.

Hjemmeside – Godsbanen.dk

Jazz På Fairbar

Er du til jazz, spiller bandet Shy Lovers på fairbar på lørdag. Bandet der blev dannet på Klejtrup Musikefterskole i foråret 2013 spiller rocket jazz i skæve taktarter.
Bandet spiller hovedsagligt covernumre af den israelske jazz-bassist ved Avishai Cohen.
Koncerten starter kl. 20 og koster ikke noget, men du kan støtte et godt formål ved at købe noget af det gode øl i baren.

Hjemmeside – Fairbar.dk

Oh Land På Voxhall

Lørdag spiller Oh Land på Voxhall. Sangerinden der ikke kun har udmærket sig i Danmark, men også udenfor landets grænser, hvor hun har spillet hos så prominente personer  som hos David Letterman og Jimmy Kimmel. Oh Lands musik kan bedst beskrives som elektropop.
Dørene åbner kl. 20 og entre koster 210 kr.

Hjemmeside – Voxhall.dk

Lagersalg På trøjborg Og I Viby

Hvis du ikke har købt julegaver endnu, kan du komme til lagersalg hos Lagersalg Aarhus på Trøjborg og Skanderborgvej i Viby. Lagersalg Aarhus har en masse kendte mærker til gode priser.
Lagersalget foregår fra kl 10 – 15 lørdag og 11 – 15 søndag.

Hjemmeside – Facebook.com