Jørgen Leth, Singlefest Og Comedy I Musikhuset

1089
Starbucks Aarhus

Sidste Strikkeklub

Torsdag holder Sway deres sidste strikkeklub hvor det kun er damerne der har adgang mellem kl. 22 -23.30. Der serveres Shandy øl.

Hjemmeside – Facebook.com

Ny Starbucks I Storcenter Nord

Hvis du er tosset med kaffe i alverdens smagsvarianter, åbner Starbucks deres 3. kaffebar i Aarhus. Starbucks åbner i Storcenter Nord torsdag kl. 7

Hjemmeside – Jp.dk

Singlefest For +25

Fredag fra kl. 20 holdes der single fest for personer over 25 på Bernhardts. Arrangørene regner med der kommer 300 singler til aftenen. Hvis du ikke har nogle at følges med, arrangeres der spisning på Casablanca før arrangementet. Derudover er der et singlebord på Bernhardts hvor du kommer til at sidde med andre singler der kommer alene.
Entré i forsalg koster 50 kr. I døren koster entré 70 kr.

Hjemmeside – Billetto.dk

Carsten Bang I Musikhuset

Fredag optræder Carsten Bang i Musikhuset med sit nye show “dyret” der er opfølgeren på hans andre shows Plukker kameler,Bang! Jeg er død og Har Satan en Fætter?
Showet starter kl. 20 og billetter koster 240 kr

Hjemmeside – Musikhuset.dk

Gratis Øl Og Entré

Fredag har Skru Ned gratis øl og entré mellem 23 – 24.

Hjemmeside – Facebook.com

Jørgen Leth Og Reverse

Fredag besøger Jørgen Leth Voxhall med bandet Reverse spiller jazz med en stærk melodik, der blandet med nordens mystik og den amerikanske  rytmik danner rammen for deres univers.

Hjemmeside – Voxhall.dk

Banko På Frederiks Bar

Fredag kan du komme til alternativ banko med straffe shots på Frederiks Bar. Det eneste du skal gøre, er at møde op på baren kl. 21.

Hjemmeside – Facebook.com

Åbning af ny bar

Lørdag åbner Hornsleth Bar. Baren er opkaldt efter kunstneren Kristian Von Hornsleth der også er medejer. Kunsteren har været med til at designe baren og har også leveret kunstværker dertil. Hornsleth bar åbner kl. 22 og der vil være fri bar mellem kl 22 og 23.

Hjemmeside – Facebook.com

Newbees Festival

Både fredag og lørdag afholdes der Newbees festival i studenterhuset. Her kan du opleve nogle af morgendagens store navne.
En dags billet koster 75 kr / 150 kr alt efter om du er medlem.

Hjemmeside – Studenterhusaarhus.dk

Billig Mad Of Øl På Kurts Mor

Lørdag serverer Kurts Mor go gammeldags mad og Tuborg. For kun 30 kr får du lun flæskesteg, deller, brød og rødkål samt en tuborg til kr. 30.

Hjemmeside – Facebook.com