Le Coq

1922
Le Coq

Le Coq er kendt som en fransk restaurant, men det var først for nylig jeg fandt ud af at der faktisk ligger en bar ved siden af restauranten.
Baren Le Coq er et stort rum, med en ret stor bar centralt i rummet.
Ved siden af baren står et klassisk Bonzini fodbold bord. Her er det ret let at blive udfordret af de andre gæster i baren.
På Le Coq er der happy hour indtil kl. 18 hvor du kan få fadøl til 30 kr. Efter 18 hæves prisen med en femmer.
Da baren er fransk inspireret kan du naturligvis også få gode franske drikke som Pastis, Chartreuse og 1664. Baren er en af de få der udbyder drikken Chartreuse, der ikke smager specielt godt, men den er meget sjov at prøve og så virker den efter hensigten. Du kan få 4 stk for 100 kr.

Le coq er en laid back bar hvor der kommer en masse blandede typer af mennesker, der alle er ude efter en hyggelig aften med øl og bordfodbold. Det er ret let at komme i snak med folk. Da man skal ryge udenfor, kommer man også hurtigt i snak med folk derude. Le Coq ligger i det hyggelige latiner kvarter.

Bonusinfo – På Le Coq sker der åbenbart mirakler. Ifølge Le Coq selv er det pga. den lokale drik Chartreuse. Efter en våd aften, valgte en kørestolsbruger at lade kørestolen stå og tog hjem uden den. Mirakel eller ej, det er en go historie. Du kan se artiklen her

Åbningstider

Mandag – Onsdag fra kl. 17
Torsdag – Fredag fra kl. 15
Lørdag – Søndag fra kl. 17.

Hjemmeside – www.le-coq.dk

Tlf – 86 19 50 74

 

Lignende artikler

Frederiks bar aarhus

5086
Den Hvide Hest

3522