Markeder, Koncerter og Teater

800
The doors teater

Marked På Ingerslevs Boulevard

Hvis du er ny i Aarhus, ved du måske ikke at hver lørdag og onsdag er der stort marked på Ingerslevs Boulevard. Her kan du købe friske fødevarer som grøntsager, fisk, ost osv. Markedet har åbent mellem 7 og 14.
Udover markedet lørdage og onsdage, afholdes der bagagerumsmarked hver 1. og 3. søndag hvor du kan finde retro ting til boligen.
Lørdag holder Kirkens Korshær også påskebasar på Nørre Allé 25. Markedet er mellem 10 & 16 og byder på tombola, lotteri, salg af bøger LP’er og tøj.

The Doors Teaterkoncert På Godsbanen

Lørdag er der teaterkoncert på Godsbanen. Stykket hedder The Scream Of The Butterfly og handler om bandet The Doors. Stykket er bygget op omkring 12 af bandets sange og hvis stykket er ligeså vildt som The Doors og ikke mindst Jim Morrisons liv, burde der være lagt op til en meget interessant aften.
Teaterkoncerten starter på godsbanen kl. 15 og varer cirka 1½ time. Det er gratis at komme ind.

Hjemmeside – Godsbanen.dk

Italienske Dage I Ridehuset

Fra den 22 – 24 marts holder Ridehuset Italienske dage. Messen Little Italy byder på alt det gode fra Italien. Vin, mad, kultur og bildesign. Kom lidt væk fra det kolde vejr i Ridehuset og nyd italien.

Hjemmeside – www.ridehusetaarhus.dk

Moleko På Train

Moleko der synger med på L.O.C’s nummer “Helt min egen” spiller lørdag på Train. Barbara Moleko er vokset op i Afrika, men kom som teenager til Danmark. Derfor er hendes musik et mix af jazz, soul og visesang.
Koncerten starter 21.30. og koster 120 kr.

Hjemmeside – www.train.dk

Gotisk Metal På Gyngen

Lørdag er der gotisk metal/melankolsk pop på Gyngen. Bandet Servus spiller koncert kl. 21.30. Bandet er inspireret af Evanescence, Within Temptaion og Rammstein. Du kan se mere om bandet på www.servusmusic.com.
Koncerten starter 21.30 og koster 40 kr.

Hjemmeside – www.gyngen.dk

Salsa På Studenterhuset

Søndag holder Studenterhuset søndagssalsa for letøvede. Her kan du stifte bekendtskab med den inderlige dans “Son” som er basis ingedienserne til dansen salsa.

Hjemmeside – www.studenterhusaarhus.dk 

Det var weekendens arrangementer. Ha en go en og husk at følge os på Facebook eller Twitter for ugentlige opdateringer.