Meatpackers

5267
Meatpackers

Meatpackers er en af de nyere barer i Aarhus. Baren åbnede foråret 2011 med en omgang fri bar hele aftenen, så ejerne bag baren, ved helt sikkert noget om at tiltrække kunder. Derfor har jeg ladet mig fortælle at man også har mulighed for at få et gratis shot på Meatpackers hvis man checker ind på facebook via sin smartphone og viser det til bartenderen. Jeg skal ikke kunne sige om det stadig gælder, eller det kun var en overgang.

Baren Meatpackers

Meatpackers er en amerikansk inspireret bar, der er delt op i to rum. Den ene ende med siddepladser, bordfodbold, dart og rygning. I den anden anden findes baren samt et lille dansegulv og et par siddepladser.
Baren er ment som et godt alternativ til studenterbarene om fredagen og derfor kan du også få en stor fadøl til 10 kr hver fredag fra 13-20. Ellers koster en stor fadøl 20 kr, 10 shots 100 kr. Derudover kan du købe 4 ens drinks for 100 Kr.
Baren har forskellige tilbud og events, så husk at holde øje med facebook siden, som jeg har linket under hjemmeside.

Meatpackers virker som en hyggelig bar og der var en rigtig god stemning på åbningsdagen, men efterfølgende har der ikke været så meget gang i den de gange jeg har været forbi. Det kan jo være jeg bare kommer de forkerte tidspunkter.
Aldersgrænsen er 20 år og det virker generelt også som om stamgæsterne er i starten af tyverne.

Meatpackers virker som et rigtig godt sted at varme op med bordfodbold, dart og billige øl inden en bytur.

Åbningstider

Onsdag  20 – 03
Torsdag 20 – 05
Fredag  13 – 05
Lørdag  20 – 05

Hjemmeside – MeatPackers

Tlf – 23 41 54 61

 

Lignende artikler

Frederiks bar aarhus

5003
Bodega Pusterummet

3102