Musiknørderi, NFL og Salsa På Fidels

1166
NFL kamp studenterhuset

Salsa På Fidels

Hver torsdag er der salsa aften på Fidels. Her vil en professionel instruktør hjælpe dig med at lære og danse salsa. DJ’en La Timba spiller cubanske salsa, bachata, reggaeton, salsaton, son, chachacha, Zouk og mambo.
Derudover er der tilbud på Strawberry Daiquiri, Caipirinha, og Mojitos indtil kl. 00, for kun DKK 60.
Dørene åbner 19.45 og undervisningen starter kl. 20.

Hjemmeside – Facebook.com

Rock På Gyngen

Lørdag er der boogierock på Gyngen med Thunderborg. Bandet der kommer fra Sønderborg spiller rock med inspiration fra 70´erne. Hårde guitarriff og en kraftfuld vokal, kombineret med en sikker præsentation, er nøgleord for thunderborgs musik og optræden.
Bandet spiller hovedsageligt egne numre, men hiver også et AC/DC nummer frem af og til.
Koncerten starter kl. 22.

Hjemmeside – Gyngen.dk

Musiknørderi På Backstage Aarhus

Lørdag kigger Marco Mendoza og Søren Andersen forbi Backstage Aarhus. Måske siger navnene dig ikke noget men Marco Mendoza har været med i bands som Thin Lizzy og White Snake og Søren Andersen  er kendt fra Mike Tramp, Electric Guitar og ejer af Medley Studios.
Kl. 15 vil de to fortælle om turne livet og musikken de arbejder med. Publikum er velkomne til at stille spørgsmål. Entre koster 50 kr.
Kl. 20 spiller Maco Mendoza med hans band.

Hjemmeside – Facebook.com

NFL I Studenterhuset

Lørdag kl. 22 viser studenterhuset Wild-Card Playoff Games på storskærm i Caféen.
Arrangementet er gratis og du kan købe snacks og masser af forskellige øl i baren. Det præcise tidspunkt og hvilke hold der spiller fastsættes når NFL offentliggører det.

Hjemmeside – Studenterhusaarhus.dk

Loppemarked I Laden

Laden flytter i nye lokaler. Derfor sælger de ud af en masse interessante ting. Der bliver bla solgt lænestole, billeder, lamper og køkkenting.
Dørene åbnes kl. 10 og der åbent både lørdag og søndag.

Hjemmeside – Markedskalenderen.dk

Loco Søger Bartender

Det er godt nok ikke et arrangement, men vi synes da det er værd at nævne at Loco søger ny bartender. Så hvis du er min. 22 år og har et pinligt billede du kan sende af dig selv, kan du bliv den nye bartender på Loco.

Hjemmeside – Facebook.com