Pustervig

5985
Pustervig

På Pustervig Torv er cocktailbaren Pustervig Bar rykket ind istedet for The Box.
Indretningen på Pustervig Bar er afdæmpet og minimalistisk, men stadig hyggelig. Hele baren er lavet i massivt træ og belysningen er afdæmpet hvilket giver en afslappet stemning når man sidder og hænger i baren.
Baren specialiserer sig i drinks og det gør de rigtig godt. Drinksene er i høj kvalitet og har en masse smagsnuancer. Prisen er til gengæld lidt pebret og ligger mellem 80 – 95 kr. Men for de penge får man også en anderledes smags oplevelse end de sædvanlige mojito drinks man får rundt omkring.
Vi besøgte baren en lørdag aften omkring midnat. Der sad en del mennesker omkring baren, men stedet var ikke overbesøgt. Det kan godt være svært at finde en bar i Aarhus hvor der er plads til at sidde når man kommer flere. Så hvis i er et større selskab, kan Pustervig Bar være et godt bud på en hyggelig aften.

Pustervig Bar har et højt service niveau og bartenderne er meget opmærksomme og imødekommende. Det virker som om de gør en ære i at servicere gæsterne. Desværre er baren ikke så god til at brande sig selv, hvilket er ærgeligt for det virker som om der ikke er så mange der har hørt om baren endnu. Man kan derfor frygte baren ikke holder i længden.

Åbningstider

Torsdag 20 – 02
Fredag – lørdag 20 – 03

Hjemmeside – Facebook.com

Tlf – 28 49 62 67

 

Lignende artikler

Vinbar aarhus

1990
Hornsleth Bar Aarhus

6169