Sculpture By The Sea, Aarhus Pride Og Fest Dag På V58

420

Wake The Town På Atlas

Fredag holder Atlas Wake The Town fest for kun en halvtredser. Her kan du høre reggae, dubstep, hiphop og dancehall. Til festen spiller Ras Money, eller Raske Penge om man vil sammen med Macro Marco og Denali Sound.
Arrangementet starter kl. 21

Hjemmeside – Voxhall.dk

Mikael Simpson På Voxhall

Fredag spiller Mikael Simpson og hans band på Voxhall. Support er Esben Schack. Mikael Simpson spiller elektronisk melakolisk musik der går lige i hjertet, hvis man holder af den slags musik.
Dørene åbner kl. 20 og det koster 190 kr at komme ind.

Hjemmeside – Voxhall.dk

Marked, Musik Og Kunst Hos V58

Lørdag afholder V58 marked inde i baggården fra kl. 10. Der vil naturligvis også være en bar og GRISK tryller med farver med toner fra DJ’en. Kl. 20 dukker bandet Linkoban og giver koncert. Kl. 23 åbnes dørene indenfor hvor Tue Track, Static og mm. giver publikum en uforglemmelig aften

Sculpture By The Sea

Lørdag starter Sculpture By The Sea. Arrangementet er en udendørs kunstudstilling der oprindeligt startede i Australien. Kronprinseparret så det i Australien og fik det så hentet til Aarhus. Langs hele stranden fra omkring Helnan hotellet og nedad mod Moesgård står der en masse fantastiske skulpturer der er værd og se også selvom man ikke er specielt interesseret i kunst.
Arrangemetet løber frem til 30. juni.

Hjemmeside – Sculpturebythesea.dk

Aarhus Pride

Lørdag løber Aarhus Pride af stabelen. Aarhus Pride hylder de homoseksuelle og mangfoldigheden. Kl. 12 samles folk på Bispetorv og så går paraden gennem byen. Paraden ender på Officerspladsen hvor der er musik, borgmesteren holder tale og der afholdes filmfestival.

Hjemmeside – Aarhuspride.dk