Sidebar

1483
sidebar

Sidebar er lukket. Lokalerne er overtaget af restauranten Köd.

Sidebar er både Cocktailbar, Lounge og Restaurant. Baren der består af to etager, er gennemført i urbant/skandinavisk design og stil hele vejen igennem.

Baren der ligger i Skolegade er, som de selv skriver, inspireret af de mest afslappede og sofistikerede barer i vesteuropa og på den amerikanske østkyst.

Afslappet stemning

Baren er det perfekte sted hvis du vil starte aftenen med god mad og derefter gå over til de gode drinks. Ligesom Fidels, sætter Sidebar en ære i at lave drinks. Hvor Fidels måske mest går op i cubanske drinks med masser frugt, er Sidebar mere inspiret af New Yorks natteliv. Du kan f.eks få en Brooklyn, eller Dill In Manhattan.
Bartenderne er ekstremt hjælpsomme til at guide dig til den rigtige drink. Og generelt føler man sig godt behandlet på Sidebar.

På øverste etage er der små borde du kan sidde ved og spise, eller få en drink, mens der i kælderen er lounge, med sofaer du kan slappe af i. Der er mulighed for at reservere bord, så du ikke behøver komme tidligt for at få en plads.
Cocktailbaren har som regel besøg af en DJ de udvælger blandt de bedste DJ’s i Danmark. Der bliver spillet alt fra lounge over fest hits til Motown, Disco, Funk og Soul.
Sidebar blev kåret som byens bedste af Alt Om Aarhus i 2010.

Hvis du er træt af røg, ølsjatter og fulde mennesker, er Sidebar lige dig. Baren besøges mest af det lidt mere modne publikum.

Åbningstider

Mandag – Onsdag 16 – 00
Torsdag 16 – 02
Fredag – Lørdag 16 – 03

Hjemmeside – Sidebar.dk

Tlf – 86 13 72 00

Booking af bord – support@booketbord.nu

 

Lignende artikler

Pustervig

5994
Hekkenfeldt Aarhus

4284