Smuk Fest, Release Party Og Masser Af Bold…Og Bordfodbold

Stand Up Og Karaoke I Thorups Kælder

Hver torsdag fra kl. 21 – 23, afholder Thorups Kælder Stand Up. Her kommer både de nyeste skud på stammen, men også de mere kendte stand up komikere. Hvis du ikke kan lide at der bliver taget pis på dig, skal du nok klæde dig lidt neutralt og sætte dig nede bagved.
Udover Stand Up, er der Karaoke hver lørdag fra kl. 22 – 03.

Hjemmeside – Facebook.com

Starbucks Kommer Til Byen

Torsdag åbner den første Starbucks i jylland. Den nye Starbucks kommer til at ligge i Sallings gamle cafe. Kæden er kendt for at have et ekstremt stort udvalg af kaffe og vægter kvaliteten af deres kaffe meget højt.
Åbningen af den første Starbucks i Aarhus, sker i Salling kl. 14

Hjemmeside – Salling.dk

Bordfodbold Turnering Hos Aarhus Minigolf

Man kan lave andet end at svinge med køllerne hos Aarhus Minigolf. Hver torsdag er der bordfodbold turnering fra kl. 20. Her kan vinderholdet hive en flaske sprut + sæsonkort hjem.
Det koster ikke noget at deltage.

Hjemmeside – Aarhusminigolf.dk

Release Party På Holdbar

Fredag holder bandet Barbwire Messiah Release Party på Holdbar. Bandets egen beskrivelse er Hård rock – Der er inspireret af Det vilde vesten, beef turky, majskobler og læderhud i skridtet. Du kan selv vurdere fra en af deres tidligere optrædener på Holdbar HER
Arrangementet starter kl. 18.

Hjemmeside – Facebook

Danmarks Smukkeste Festival

Onsdag starter Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg.
Hovednavnet i år er Prince, men hvis det ikke lige er dig, kommer der mange andre bands som Bikstok Røgsystem, Vinnie Who, Suspekt, The Blue Van og mange andre. Se det fulde program HER
Hvis du ikke har billet til festivallen, kan du stadig kigge forb,i da der er et stort område hvor bla. Captain Morgan baren ligger i, der er åbent for alle uden billet.
Festivallen starter onsdag og slutter søndag.

Hjemmeside – Smukfest.dk

Bold På Waxies

Hvis du trænger til lidt øl og bold, før byturen lørdag, viser Waxies Engelsk bold. Kl. 13.45 kan du se Liverpool mod Stoke City og kl. 16 vises Arsenal mod Aston Villa.

Hjemmeside – Waxies.dk

Bold På Søren Bruun

Hvis du ikke er helt mættet af fodbold, skal AGF også spille lørdag kl. 17. Desværre foregår det i Esbjerg, men tag en tur op til Søren Bruun på Frederiksbjerg og få næsten samme stemning som ude på stadion. Der plejer at være fyldt godt op, så kom i god tid.

Hjemmeside – Soren-bruun.dk

Tango I Strandbaren

Søndag kl. 14 danses der argentinsk Tango i Strandbaren. Alle kan være med. Du er selvfølgelig også velkommen til bare at se på mens du nyder en drink.

Hjemmeside – Strandbaren.dk