Stripklubben La Belle

21337
la belle

Der ligger 2 stripklubber i Aarhus. Stripklubben Crystal som omtalt i tidligere blogpost og stripklubben La Belle. La Belle er en lidt anderledes kaliber end Crystal idet den er meget ældre og i mange år har været den eneste stripklub i Aarhus.

La Belle

Fordi La Belle har haft monopol på strip så mange år i Aarhus, kan man godt fornemme de er faldet lidt af på den. Dog har de fået ny facade op efter Crystal er kommet til. Om der også er sket forbedringer indenfor, skal jeg ikke kunne sige.

Hvis jeg skulle komme med en anbefaling, ville jeg vælge Crystal da det virker lidt mere classy. Dog synes jeg underholdningsværdien på La Belle kan være ret stor. Da jeg var derinde til en polterabend, stod der en mand og spillede piano til Elvis sange. Interiøret er ret lummert og i modsætning til Crystal er der mange spøjse og skæve typer derinde. Men hvis du kun går efter stripning, er det Crystal du skal vælge.

På La Belle er stripperne primært asiatiske og afrikanske. Du har mulighed for at få en privat strip for omkring 1000 kr. Pigerne på La Belle er en del mere direkte end på Crystal.
Den største fordel La Belle har i forhold til Crystal, må være prisen på deres øl. Hvor en øl koster 90 kr på Crystal, kan du få den for 40 på La Belle. Det koster omkring 80 kr at komme ind.
På La Belle kan du ryge i de indrettede rygebokse.

Åbningstider

Tirsdag – Lørdag 22 – 05

Hjemmeside – www.labelle.dk

 

Tlf – 86 12 52 55

 

 

Lignende artikler