Studiebarer I Aarhus

6181

Der findes næsten ligeså mange studiebarer i Aarhus som der findes barer. Studiebarene er som regel billigere end barene i byen. Her finder du en liste over de forskellige studiebarer i Aarhus.

Harrys Kælder

Harrys Kælder er ingeniørhøjskolens studiebar. Baren ligger på Frederiksbjergi et hyggeligt kælder lokale. På Harrys Kælder sker en masse arrangementer som .eks Oktoberfest, karaoke og Quiz aften. Baren har fodbold bord og billige øl og shots.

Hjemmeside – Facebook.com

Nødstoppet

Nødstoppet er maskinmesterskolens studiebar. Stedet ligger ikke langt fra Øst For Paradis. Drengene(som der er flest af) fra skolen er ikke blege for at feste. Baren sælger øl for kun 10 kr. Derudover har baren både bordfodbold, terninger, dart og en træstamme til at slå søm i.
Baren har åbent hver fredag fra kl. 13.

Hjemmeside – Aams.dk

Theos Bar

Fordommene om at teologer ikke kan feste, bliver gjort til skamme når du kigger forbi Teologisk Fakultets studiebar. Her er både plads til dybe samtaler og strip på bordene. Udover det, er der en masse arrangementer i baren.

Hjemmeside – Facebook.com

IMV Fredagsbar

Informationsvidenskabs studiebar har mottoet “Vi Har Øl”. Med det statement er der lagt op til en fest hver fredag. Baren blev i 2011 kåret til den bedste studiebar i Aarhus.
Foruden en øl bowlingebane, har baren flaskeøl til en 10’er og 6 shots for 50 kr. IMV’s gæster er kendte for at være meget glade for guldøl.

Basement

Basement er Aarhus Købmadsskoles studiebar. Baren som navnet antyder ligger i købmandsskolens kælder. Her kan du møde både nørdede datamatikere, marketing folk og webdesignere.

Hjemmeside – Facebook.com

Fredags Café For Datalogi Og IT

Fredags Café For Datalogi Og IT er en hyggelig fredags bar med en god atmosfære. Det er lidt forskelligt hvor meget gang i den. Men for det meste sker der en masse og ellers ligger fredagsbar.dk nedenunder, så man kan altid gå derned. Baren har nok et af de største udvalg i øl. Derudover er der en masse arrangementer også af den velgørende slags. F.eks har baren et arrangement hvor du kan give blod for øl.

Hjemmeside – Fredagscafeen.dk

Kemi Fredagsbar

Kemi Fredagsbar er en meget aktiv bar med en masse forskellige arrangementer. F.eks er der sidst på året sjatbar hvor der rafles om øl og spiritus. Udover det afholder baren Semester Stars Festen.

Hjemmeside – Facebook.com

Klubben

Klubben ligger ved Aarhus universitet i nærheden af botanisk have. Der er lidt forskellige holdninger til Klubben alt efter om man studerer på stedet eller ej. Når man ikke er studerende, skal man helst kende nogen for at komme ind. Der står dørmænd ved døren.
Klubben er landets største fredagsbar og der er gang i den hver fredag. Du kan få en fadøl for 20 kr. Derudover har baren drinken fald død om lille fugl.
Baren har Pool, bordfodbold, Trivial Pursuit og backgammon.

Hjemmeside – Facebook.com

Filosofi/Idéhistorie Fredagsbar

Filosoffer, øl og shots er en sjov blanding. Så en tur på filosofis fredagsbar er altid underholdende. Her kan du få en limfjordsporter for 15 kr. Som en bonus kigger sygeplejerskerne ofte forbi.

Hjemmeside – Facebook.com

Biologisk Fredagsbar

Biologisk Fredagsbar også kendt som Biogas, har naturligvis økologisk øl. Udover det har baren et kæmpe udvalg af øl til en pris mellem 10 og 12 kr. Biologer bliver pænt crazy, når de får noget at drikke, så det er som regel underholdende at være i fredagsbaren.  Baren har naturligvis en masse arrangementer som Tyroler Fest og J dag.

Hjemmeside – Facebook.com

 

 

Lignende artikler

Frederiks bar aarhus

5086
Den Hvide Hest

3522