The Australien Bar

4097
Australian Bar

The Australian Bar, eller A Bar som den også kaldes, har ligget i København og Odense i mange år efterhånden. Men det er først for nylig at baren er kommet til Aarhus.
Baren der ligger nede ved åen der hvor Gaz Station før lå, er blevet ret populær da de kører med 10 kroners bar torsdag – lørdag indtil midnat. Noget der burde lokke enhver fattig studerende til. A Bar er nok også et sted hvor det lidt yngre publikum kommer. Aldersgrænsen er også kun 18 år.

På A Bar har du mulighed for at booke et bord. Det eneste det kræver er at i bruger min. 500 kr.Du kan derfor købe en bordpakke for 500 kr hvor du får 1 flaske alm. spiritus inkl. 1 kande sodavand og en flaske Martini Asti.
Du kan også få et VIP kort til Australian Bar. Du skal udfylde en ansøgning på deres hjemmeside og fortælle hvorfor lige netop du skal have et VIP kort. Så det er ikke alle der kan få et VIP kort. Der står dog heller ikke noget om hvad man får med sådan et kort.

A Bar har haft lidt problemer med at deres dørmænd er lige voldsomme nok overfor gæsterne. Det ser dog ud som om de er ved at kigge på problemet.

Åbningstider

Torsdag – lørdag 22 – 05

Hjemmeside – aarhus.abar.dk

Tlf – 30 37 07 37

 

Lignende artikler

Frederiks bar aarhus

5086
Den Hvide Hest

3522