Vesterlauget Madbodega – Vestergades Dagligstue

2318
Vesterlauget madbodega

Det hyggelige sted Salon Salon i Vestergade har fået nye ejere og ændret navn til Vesterlauget Madbodega. Lokalerne er blevet lidt lysere, men det har det lille sted i Vestergade absolut ikke mistet hyggen ved.
Dan og Peter der har startet stedet, har før arbejdet på Café Svej og Ris Ras, så de ved hvordan man hygger om gæsterne.
Vesterlauget Madbodega er et moderne værtshus hvor kvalitet og pris er i fokus. Du kan få aftensmad som f.eks skipperlabskovs til mellem 60 – 120 kr.
Derudover byder stedet på 15 forskellige øl der ikke serveres alle steder. Thisted Bryghus er repræsenteret med 5 forskellige øl. Derudover kan du få øl fra Ebeltoft Gaardbryggeri på fad.

Vesterbro Madbodega er et perfekt sted til en hyggelig aften hvor man får noget godt og spise og nogle gode øl. Derudover virker det som et sted man kan møde nye mennesker, især hvis du ryger, da man skal stå udenfor for at ryge. Eneste ulempe ved stedet er at det ikke er så stort, så det kan være svært at få plads når der er travlt. Derudover kan man også godt savne lidt mere info på deres hjemmeside, som f.eks hvad dagens menu er.

Åbningstider

Mandag – tirsdag 12 – 00
Onsdag – lørdag 12 – 02

Hjemmeside – Vesterlauget.dk
Facebook

Tlf – 86 18 21 00

 

Lignende artikler

Fermentoren

8486
Highlanders Bar

4216