Waxies

2496
Waxies

Waxies er nok en af de mest populære barer i Aarhus. Baren har for nylig fået nye ejere og er gået over til at blive en irsk bar. Jeg ved ikke hvor meget irsk koncept der er over den, udover bartenderne, men Waxies betegnes nok bedre som en kombineret bar og spillested.

Bandsene der spiller på waxies er ofte bands der spiller kopi musik. Alt fra 80’er musik til blandet nyere musik. Der er plads foran scenen så man kan danse. Pladsen er lille så der er rig mulighed for at danse tæt og komme i kontakt med det modsatte køn.

Ligesom på Tir Na Nog er der forskellige aktiviteter udover livemusik på Waxies. Om onsdagen er der både pubquiz og karaoke og om tordagen er der poker night med storskærm hvor man kan følge med. Det koster 300 kr og være med. De bedste spillere går videre til finalen. Derudover bliver der selvfølgelig vist bold på storskærm.

Waxies er delt op i tre etager. I stuen er der live musik og ovenpå er der plads til at sidde.
Som noget nyt er Waxies også begyndt at servere mad fra 12 til 21.

Der må ikke ryges i baren. Men som mange andre steder er der varmelamper udenfor.
Hvis man kommer sent, skal man nok forvente at stå i kø.

Bonusinfo – Waxies har nogle vældigt pæne kvindelige bartendere.


Hjemmeside – www.waxies.dk

Tlf – 41 17 65 65

 

Lignende artikler

3 COMMENTS

  1. […] Anders er et klassisk værtshus, eller bodega der ligger i midtbyen lige en spytklat fra Waxies. Hos Anders kommer der en masse stamgæster i alle aldre og fra alle lag af samfundet. Dog med […]

     

Leave a Reply