Weekend I Aarhus – Champions League, Gratis Øl & Reggae

961

Sdrikkeklub På Sway

Torsdag afholdes der den første Sdrikkeklub på Sway. Fra 21 – 22.30 er der kun adgang til den del af befolkningen der sidder ned og tisser. Der bydes på gratis vodka/tranebær drinks med snacks. Hvis du bedre kan lide øl, er det muligt at bytte drinken til en øl istedet.
Efter kl. 22.30 åbnes der for hankønsvæsenerne og dj’en spiller op til dans.
Hjemmeside – Facebook

Fed Reggae Fredag I Tivoli Friheden

Fredag inviterer Tivoli Friheden til Fed Fredag. Denne fredag er det to af de største kunstnere indenfor reggae og dancehall, nemlig Wafande og Eaggerstunn der besøger Friheden.
Koncerten starter kl. 20. Hvis du kommer før kl. 18 koster det 90 kr at komme ind. Efter kl. 18 er prisen 140 kr.
Hjemmeside – Friheden.dk

Champions League Finale På Ingen Dikkedar Bar

Ingen Dikkedar Bar har fået tv signal. Det fejrer de med en omgang Champions League finale lørdag. Hver gang der scores, giver baren en omgang. Kom til hyggelig fodbold stemning og sikkert også et par gratis øl. De gratis omgange gælder kun i ordinær spilletid.
Hjemmeside – Facebook

Champions League På Studenterbaren

Studenterbaren viser også Champions League. Hvis du dukker op i blusen med dit favorithold, belønnes det med et gratis shot. Hvis du kan gætte det rigtige resultat, vinder du en Heineken T-shirt samt 3 øl. Hver gang der scores, sænker studenterbaren prisen på øl med 10 kr i 5 minutter. Dørene åbnes kl. 20.
Hjemmeside – Studenterbaren.dk

Whiskeysmagning På Headquarters

Lørdag afholdes der Whiskeysmagning på Headquarters for 4. gang. Der vil være et spændende udvalg af gode Whiskeys. Whiskeysmagningen er fra 16 – 19 og det er gratis at komme ind.
Hjemmeside – Hqhq.dk

Vinopbevaring I En Gammel Bunker

Hvis du er vin interesseret og har en masse vin liggende, kan du få opbevaret din vin i en gammel krigsbunker på Marselisborg Havnevej.
Det er nok de færreste der har en masse vin liggende de skal have opbevaret, men om ikke andet er det meget interessant at få et kig på en gammel bunker der ellers er lukket for offentligheden. Derudover har du også mulighed for at få et glas vin med på vejen.
Hvis du skulle have en masse vin du ikke ved hvor du skal opbevare, kan de 25 første få deres vin opbevaret for kun 1 kr per måned til udgangen af 2014.
Arrangementet er lørdag er mellem 14 – 16.