Weekend i Aarhus – Poetry Slam, Sys Bjerre og Fødselsdag

585

Den kommende weekend i Aarhus, byder på Poetry Slam, Fødselsdag og Sys Bjerre.

Stardust Holder Fødselsdag

Fredag fejrer Cafe Stardust 3 års fødselsdag. Cafeen fejrer det med gode tilbud og live musik. Esben Svane og Nanna Schannong kommer og spiller. Arrangementet starter kl 17 og er gratis.
Lørdag kigger fætter kusine bandet “Vi Lander” forbi Cafe Stardust. Koncerten er gratis og starter 14.30.

Hjemmeside – Stardustcafe.dk

Akustisk Aften Med Sys Bjerre

Fredag åbner musikhuset dørene til en akustisk aften med Sys Bjerre. Koncerten starter kl 20 og det koster 220 kr at komme ind.

Hjemmeside – Musikhuset.dk

Michael Wulff på Ambassaden

Fredag er der Stand Up på Ambassaden med Michael Wulff. Michael Wulffs nye show er lavet som en lang historie, med en masse jokes og vanvittige optrin. Showet starter 19.30 og koster kun 60 kr.

Hjemmeside – Ambassaden.dk

Poetry Slam og DJ´s på Headquarters.

Headquarters byder både på koncert og Poetry Slam.
Der startes ud med Poetry Slam fredag. Det koster ikke noget at komme ind. Arrangementet starter kl. 20. Hvis du skulle gå med en lille poet i maven og ikke har scen skræk, kan du sende en mail til hapspoetry@gmail.com og tilmelde dig.

Headquarters har indgået et samarbejde med festivalen Northside. Lørdag bliver der sat fokus på noget af det musik der spilles på festivalen. Udover at lytte til musikken, mens du nyder en fad, kan du også vinde billetter til Northside.

Hjemmeside – Hqhq.dk

Bo Kaspers Orkester På Train

Lørdag gæster det svenske band Bo Kaspers Orkester Train. Musikken er er en blanding af Jazz og Pop, tilsat skandinaviske toner. En billet til koncerten koster 275 kr og dørene åbnes kl. 19. koncerten starter kl. 20.

Hjemmeside – Train.dk