Weekenden i Aarhus byder på St. Patricks Day, Sustainability Festival og Comedy

938

 

Sustainability Festival På Headuarters

Sustainability festivalen er en årlig begivenhed hvor du kan få en lang række kulturelle og lærerige oplevelser. Festivalen lærer dig at leve en mere bæredygtig tilværelse på en mere motiverende og attraktiv måde.
For at det hele ikke skal blive alt for alvorligt, er der naturligvis også øl og musk. Festivalen starter kl. 22 og er gratis.

Hjemmeside – Hqhq.dk

Veto På Voxhall

Fredag er der koncert med bandet VETO på voxhall. Det tidligere Aarhus band med Troels Abrahamsen i spidsen, spiller progressiv elektronisk rock og er helt sikkert værd at høre live.
Dørene åbner kl. 20 og det koster 190 kr at komme ind

Hjemmeside – Voxhall.dk

Jazz i Gl. Egå

Hvis du gerne vil til et arrangement lidt udenfor Aarhus og samtidig kan lide Jazz, kan du tage en tur til Gl. Egå. Her spiller Emil De Wall Trio, der debuterede på Copenhagen Jazz Festival i 2011. Arrangementet starter kl 21 og billetter koster 180 kr.

Hjemmeside – Gej.dk

St. Patricks Day

Lørdag fejrer irere verden over St. Patricks Day. I Aarhus bliver der også fejret St. Patricks Day.
Den største fest, står Tir Na Noq for. Festen holdes i Centralværkstedet, der ligger bag Bruuns Galleri. Her er der fri entre fra kl. 11 til 04.
I det irske telt vil der være masser af irsk livemusik og selvfølgelig øl i stride strømme.
Den nye bar Ingen Dikkedar Bar afholder også St. Patricks Day i mindre størrelse. Derudover vil der sikkert også være go stemning på Waxies, Sherlock Holmes og Golden Lion.

Hjemmesider – Ingendikkedarbar.dk

Tobias Dybvad i Musikhuset

Tobias Dybvad der for tiden er aktuel i et program på Zulu hvor han fortæller om ugen på de forskellige reality programmer og griller de medvirkende, er klar med sit eget one man show i musikhuset.
Der er to shows i løbet af lørdagen. Både kl. 19 og 21.30. Det koster 205 kr og du skal være hurtig, for der er kun få billetter tilbage.

Hjemmeside – Musikhuset.dk

Classical Mornings i Musikhuset

Hvis du har været til St. Patrick dag og fået et hav af øl, kunne du sikkert godt bruge en go omgang brunch og lidt ro søndag. En gang i måneden på søndage, serverer musikhuset Brunch, mens du kan høre live klassisk musik. På søndag kan du nyde din brunch når Aarhus symnfoni orkesters fløjtenister spiller et varieret program.
Arrangementet starter kl. 10 og koster 165 kr

Hjemmeside – Musikhuset.dk

Go weekend. Husk at følge os på Facebook eller Twitter for ugentlig opdateringer om arrangementer i Aarhus.